TUOTTEET

MDD ja laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista lähtee vaatimuksesta, että ensisijaisesti on poistettava riski ja jos se ei ole mahdollista, on minimoitava riskit. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Esimerkiksi sitä, että heikkokuntoisen potilaan riskikerrointa ei voida kasvattaa millään tavalla. Laitteissa olevat tuulettimet kierrättävät pölyä, bakteereja ja viruksia huoneen sisällä ja myös huoneesta toiseen. Yhden sairaalabakteeriepidemian leviäminen maksaa paljon enemmän kuin koko osaston tietokonehankintojen erotus halvan toimistotietokoneen ja hyvä medical tietokoneen välillä.

Lait ja asetukset tehdään potilaan ja käyttäjän turvaksi. Kaikilla tulee ole turvallinen ympäristö sairaalaan joutuessaan riippumatta siitä, missä sairaala sijaitsee ja minkä kokoinen on sairaalan budjetti.

  • Asennuksen tai myöhempien muutosten jälkeen ME-JÄRJESTELMÄ ei saa johtaa ei-hyväksyttävään RISKIIN.
  • Ainoastaan VAARAT, jotka aiheutuvat eri laitteiden yhdistämisestä ME-JÄRJESTELMÄN muodostamiseksi, otetaan huomioon.
  • HUOMAUTUS: VASTUULLISIA ORGANISAATIOITA muistutetaan, että ME-JÄRJESTELMIEN kokoonpano ja muutokset todellisen käyttöiän aikana edellyttävät tämän standardin vaatimusten arviointia.
An ME SYSTEM shall provide:
  • Potilasympäristössä tämän standardin mukaista ME EQUIPMENT -turvallisuutta vastaava turvallisuustaso; ja – POTILASYMPÄRISTÖN ulkopuolella niiden vastaavien IEC- tai ISO-turvallisuusstandardien mukaisten laitteiden turvallisuustaso.
VISIT OUR YOUTUBE-CHANNEL

    About us
    Werth Systems is a Manufacturer of IT Solutions for the  Healthcare Market. Our engineers have more than 20 years of knowledge in fanless Computerdesigns and they are specialized in developing of safe systems for the Patient Environment.