MEISTÄ

Werth Systems on ICT-laitteiden valmistaja ja Medical hoitoalueiden asiantuntija. Asiantuntijatiimillämme on laaja kokemus ja asiantuntemus vaativissa sairaalaympäristöissä, kuten leikkaussaleissa, tehohoidossa ja muilla hoitoalueympäristöiksi luokiteltavilla alueilla. Asiantuntijamme ovat sertifioituja lääkinnällisten laitteiden konsultteja, ja annamme koulutusta lääkinnällisten laitteiden valmistajille, sairaaloille ja biolääketieteen insinööreille Medical sähköjärjestelmien perustamisesta MDD: n, normien EN60601-1 ja EN60601-1-2 sekä laitteiden asennuksesta ja käytöstä potilas hoitoalueella. Tarkoituksemme on varmistaa, että jokainen järjestelmämme noudattaa 100-prosenttisesti todellisia normeja, asetuksia, direktiivejä ja lakeja, jotta voidaan suojata potilaita loukkaantumisilta ja asiakkaita ja operaattoreita oikeudellisilta seurauksilta sekä kalliilta seisokkeilta.

Insinööreillämme on yli 20 vuoden kokemus passiivi jähdytteisten tietokoneiden kehityksestä. Me valmistamme ja toimitamme Medical tietokoneita, Medical näyttöjä, näppäimistöjä ja hiiriä, eristimiä, seinäkiinnikkeitä ja kiinnitysratkaisuja, Medical kärryjä, eristysmuuntajia, Medical SUKOja sekä monia muita Medical tuotteita. Lyhyellä varoitusajalla saamme kaikki mitä tarvitaan turvallisen Medical sähköjärjestelmän asentamiseen. Neuvomme, valmistamme ja sertifioimme myös Medical ICT-laitteita  EN60601-1 ja EN60601-1-2 standardien mukaisesti. Otamme vastuun valmistajana allekirjoittamalla vaatimustenmukaisuusvakuutuksen (DoC) tai CE-sertifikaatin. Tuote, jolla on nämä sertifikaatit, on tarkoitettu käytettäväksi hoitoalueilla ja vaativissa ympäristöissä.

Vakiotuotteiden ja laatikkomyynti on siirtymävaiheessa kohti räätälöytyjen ratkaisujen myyntiä – sairaaloilla on erityistarpeita, joita vakiotuotteet eivät täytä. Siksi tarvitaan tiivistä yhteistyötä valmistajien, toimittajien ja sairaaloiden välillä. Tutkimus ja kehitys on tehtävä käyttöliittymän tasolla ja käyttäjän vaadittujen edellytysten mukaisesti.

Sairaalamaailma on muuttunut. Markkinoilla jo olevia tuotteita ei enää tarvitse etsiä, vaan pikemminkin on tarpeen rakentaa ratkaisuja ennakoivasti käsi kädessä asiakkaan kanssa. Werth Systems on erikoistunut tähän ja meillä on vankkaa asiantuntemusta vastaamaan tähän haasteeseen.

Tuotteemme

Suunnittelemme ja valmistamme Medical sertifioituja kestäviä passiivijäähdytteisiä tietokoneita sairaaloille ja kriittisille hoitoalueille, Made in Germany. Passiivijähdytteinen, eli tuulettimeton tietokone ei kerää pölyä, likaa tai mikrobeja ja levitä sitä ympäristöön. Käytämme teollisia emolevyjä, pitkän elinkaaren prosessoreita ja komponentteja, jotka on suunniteltu 24/7 käyttöön Medical teollisuudessa. Tuotantolinjamme ovat ISO9001-sertifioituja ja pystyvät tuottamaan jopa 1000 yksikköä kuukaudessa. Jokaisen tietokoneemme yksikön on läpäistävä 24 tunnin koeajo tuotannon lopussa. Kun koeajo on suoritettu, kukin tietokone saa sarjanumeron ja testataan lopulta EN60601-1 -määritysten mukaisesti ja saa tulostetun raportin, jotta jokainen voi seurata ja tarkistaa tämän prosessin. Tämän laajan menettelyn ansiosta pystymme takaamaan virheettömän tuotannon ja korkealaatuisen järjestelmän, jolla on vakaa ja pitkä käyttöikä. Loppujen lopuksi voit päättää, haluatko käyttää omaa Werth Systems -brändiamme vai haluatko saada tuotemerkittömän laitteen, tai laite jolla on oma tuotemerkki.

Palvelumme

Werth Systems on täyden palvelun talo potilaan hoitoalueiden tuotteille ja ratkaisuille. Olemme ymmärtäneet, että sairaaloiden ja Medical laitteiden valmistajien resurssit vähenevät jatkuvasti eikä kaikkea voida tehdä eikä myöskään ole tehokasta tehdä itse. Lisäksi tiedämme, että käytännöt vaihtelevat suuresti eri sovellusten ja järjestelmänvalmistajien välillä. Autamme sinua kehittämään ja tuottamaan juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Sertifiointi, riskienhallinta, sähkömagneettinen yhteensopivuus, sähköturvallisuus, lämpö- ja mekaanisten ominaisuuksien arviointi, saatavuus ja materiaaliluettelon luominen on osaamisaluettamme. Sinun ei tarvitse aloittaa alusta enää ja voit säästää paljon aikaa ja resursseja, jos päätät käyttää asiantuntemustamme projekteissasi.

 1. Konsultointi

  Terveydenhuollon laitteita ja materiaaleja koskeva laki vaatii syvällistä asiantuntemusta. Tavallinen toimisto-PC voidaan asentaa Medical ympäristöön ajattelematta seurauksia tarkemmin. Leikkaussaliin tai tehohoitoyksikköön asennettava tietokone on hyvin erilainen prosessi.
  Vedonpoiston puuttuminen, kaapelien irtoaminen ja laitteiden vikaantuminen voi johtaa sähköiskuun potilaalle ja käyttäjälle. Asentajan on tiedettävä, mitä hän tekee. Lain ja säädöksen tehtävänä on estää olosuhteet, joissa sähkömagneettinen säteily häiritsee herkkiä lääketieteellisiä instrumentteja tai potilaan seurantaa.

  Olemme sertifioituja lääkinnällisten laitteiden asiantuntijoita ja meillä on vuosien kokemus monista Euroopan maista yhdessä paikallisten kumppaneidemme kanssa. Meillä on vankka ja menestyksekäs kokemuspohja erilaisista asiakkaiden tarpeista ja ratkaisuista. Meidän tunnetaan luotettavia asiantuntijoita ja olemme johtaneet suuria tutkimus- ja kehityshankkeita sekä toimitusprosesseja korkealla laadulla ja vaadituissa aikatauluissa. Olemme auttaneet useita erityyppisiä asiakkaita. Tietopohjamme avulla autamme sinua välttämään samojen virheiden toistamista. Olemme viime vuosina kouluttaneet paljon Medical laitteiden asiantuntijoita ja lääketieteen insinöörejä kaikkialle Eurooppaan, ja tarjoamme edelleen koulutusta ja työpajoja lääkinnällisten laitteiden valmistajille ja sairaaloille.

  Luennoitsijamme ovat dipl. Ing. Hartmut Junker ja lääkinnällisten laitteiden konsultti Dirk Werth.

  Hartmut Junker oli Euroopan ensimmäisen lääketieteen tekniikan testauskeskuksen perustaja ja ollut vastuuviranomainen kolmen vuosikymmenen ajan. Hänellä on laaja kokemus testauksesta, tarkastuksesta, sertifioinnista ja koulutuksesta, ja hän on työskennellyt monissa kansallisissa ja kansainvälisissä asiantuntija- ja standardikomiteoissa (DIN, VDE, IEC, VDTÜV, VDI, EU: n komissio jne.) “.

  Yhdessä Dipl. Ing. Hartmut Junkerilla on valtava kirjo ammatillista tietopohjaa.

  Tässä on pieni kokoelma portfoliostamme

  • Järjestelmän rakentaminen potilasympäristön sisällä
  • IT- ja lääkinnälliset laitteet – mitä tulee ja mitä ei pidä tehdä yhdessä lain ja normien kanssa
  • Vuotovirta ja EMC – miten tämä vaikuttaa järjestelmän turvallisuuteen
  • Lääketieteellisten IT-järjestelmien riskienhallinta
  • Vaatimustenmukaisuuden arviointi – miten tehdä kansainvälisen lupamenettelyn mukaisesti
 2. OEM/ODM Kehitys

  Tuotteen elinkaaren hallinta, kehittäminen, suunnittelu, prototyyppien valmistus, toimitusketjun hallinta, riskienhallinta, sertifiointi, CE-ilmoitukset, tuotanto ja myynnin jälkeinen palvelu ovat erittäin tärkeitä uuden laitteen valmistusprosessille. Myös imageiden esiasentaminen tai imageiden luominen Windows 10- tai Windows-sulautettuihin ympäristöihin ovat palveluja, jotka ovat usein erittäin hyödyllisiä tarjoamaan asiakkaalle täydellinen ratkaisu. Voimme tukea sinua kaikissa näissä vaiheissa projekteissasi tai voimme luoda kokonaan uuden ratkaisun sinulle tyhjästä. Tarjoamme paikan päällä tukea myös suuremmissa projekteissa auttaaksemme asiakkaitamme saamaan täydellisen ratkaisun.

 3. Takuu pidennys & jälkimarkkinointi palvelumme

  Tarjoamme tuotteillemme kahden tai viiden vuoden takuun ja erilaisia ​​palvelutasoja. Takuu voi olla normaali tehtaan takuu, jolloin tuote lähetetään meille huoltoa varten, tai laajennetun palvelutason myötä korvaava laite lähetetään asiakkaalle samana päivänä tai laite saattaa jo odottaa asiakkaan tiloissa puolestamme. Kattavilla palveluillamme vaihdamme tuotteen sijaintipaikan yhdestä kahteen päivään tai asiakassopimuksen mukaisesti.

  Meille olennaista on, että korjausta edellyttävien hoitoalueiden häiriöt ovat mahdollisimman lyhyitä.
  Leikkaussalin aukioloajat ovat korkeita, puhumattakaan inhimillisistä tekijöistä, kun leikkausta on lykättävä.

  Pystymme myös opettamaan ja sertifioimaan omat huoltoteknikkosi ylläpitämään, korjaamaan tai tarkistamaan tekemämme ratkaisut. Siksi tuemme sinua laajalla opetusmateriaalilla ja koulutuspäivillä pääkonttorissamme tai suoraan vierelläsi.

Visiomme

Sairaalalla on tarve, tila ja tarkoitus, mutta se ei pysty tunnistamaan, mikä on juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopiva tuote tai palvelu. Medical laitteiden valmistajilla on resurssit sidottu pääliiketoimintaansa, eikä heillä ole aikaa suunnitella itse laitteiston kokonaisratkaisuja.

Meidän tehtävämme on kertoa asiantuntijoille, minkä tyyppiset vaihtoehdot ovat sopivia ja optimaalisia ratkaisuja. Löydämme oikeat tuotteet tarpeiden mukaan tai tarvittaessa kehitämme, sertifioimme ja tuotamme sinulle oikean ratkaisun.

Arvomme ja asiakaslupauksemme …

Werth Systems on täysin tietoinen tämän alan vastuista. Kun lupauksia tuotteista, palveluista ja toimituksista tehdään, lupaukset on pidettävä. Uusilla osastoilla ei ole mahdollisuutta odottaa pitkittyneitä toimituspäiviä, eikä myöskään leikkaussaleilla, joissa on ennalta suunniteltu asennusaika, joten lupaukset on pidettävä kaikin puolin. Tarjoamamme tuotteet ja palvelut soveltuvat aina käyttötarkoitukseensa, ja niiden elinkaari on pitkä ja kestävä. Tuotteet on kyettävä päivittämään ja uudistamaan, jos käyttötarkoitus muuttuu. Emme halua tarjota tuotteita, joita vaihdetaan kolmen vuoden välein, vaan pyrimme toimittamaan tuotteita, jotka kestävät kauemmin. Tavoitteena on viidestä kahdeksaan vuotta. Kukaan ei voi ennustaa tarkasti tulevaisuuden kehitystä, mutta tarjoamamme tuotteet ovat aina parhaita nyky standardeissa. Jos emme usko tuotteeseen tai palveluun, puhumme mielihinnastamme suoraviivaisesti. Luottamus ja avoimuus ovat välttämätön avain onnistuneeseen kumppanuuteen, ja mielestämme se voidaan menettää vain kerran. Ilmoitamme odottamattomista muutoksista heti, kun saamme niistä tiedon. Varmistamme, että muutoksella ei ole vaikutusta asiakkaan toimintaan.

VISIT OUR YOUTUBE-CHANNEL

  About us
  Werth Systems is a Manufacturer of IT Solutions for the  Healthcare Market. Our engineers have more than 20 years of knowledge in fanless Computerdesigns and they are specialized in developing of safe systems for the Patient Environment.