Telineratkaisut

Valitsetko ja asennatko telineratkaisut itse? Löydätkö sinulle oikean ratkaisun. Markkinoilla on satoja erilaisia vaihtoehtoja. Osa on valmiimpia ja toiset voit rakentaa kuin linnan legoista. Asennettavien laitteiden painoilla ja kokotiedoilla on paljon merkitystä. Yhden asennuslevyn puuttumisen takia koko asennus voi jäädä kesken.

Telineiden valmistajat eivät tiedä millaisen laitteen sairaala haluaa asentaa telineeseen. Telineratkaisu voidaan kuitenkin valita laitteen mukaan ja räätälöidä käyttäjien tarpeisiin sopivaksi.

Pääsääntöisesti on parasta esivalmistella telineasennus siten, että telineet ja laitteet kokoonpannaan muissa tiloissa kuin hoitoalueella. Kokoonpano vaatii asennustilaa ja sitä ei yleensä ole esimerkiksi tehohoidon tiloissa. Pakkausmateriaali jää muihin tiloihin ja sen kierrättäminen on helpompaa. Itse hoitotiloissa asennus voi viedä vain muutaman minuutin per kohde.

MDD:n mukaan asentajan tulee tietää mitä pitää tehdä. Sähköjohdot eivät saa päästä nirhautumaan telineiden nivelien välissä, vedonpoistot tulee myös ottaa huomioon laitteen tahattoman sammumisen estämiseksi. Kaikenlaiset johtosotkut on potilasturvallisuuteen vaikuttava riski kahdestakin syytä. Niiden hygieeninen puhdistaminen on hankalaa, sekä huonosti asennetut virtajohdot voivat irrotessaan sammuttaa koneen.

Werth Systemsin ratkaisu on projektoida kokonaistoimitus. Sen saa tunti- tai kiinteällä hinnalla laitteineen. Osaston budjetointi helpottuu huomattavasti. Sovittuina päivinä teemme ripeästi asennukset ja varmistamme, että kuka saa porata reiän seinään ja juuri oikeaan kohtaan. Asennukset dokumentoidaan valokuvin. Hoidamme projektin taustatyöt puolestanne.

Ergotron Styleview Sit-Stand Combo seinäteline

Ergotronin Styleview Sit-Stand Combo system on seinäteline pitempiaikaiseen kirjaukseen.

Ergotron Sit-Stand Seinäteline

Ergotronin Sit-Stand Wall mount system on erinomainen seinäteline, työskentelet potilaan lähellä, kirjaat tuloksia ja haluat tarkkailla potilaan tilaa.

GCX telineratkaisut

GCX:n tuotteet ovat kestäviä ja monipuolisia telineratkaisuja sairaalan jokaiseen kiinnitysongelmaan.

VISIT OUR YOUTUBE-CHANNEL

    About us
    Werth Systems is a Manufacturer of IT Solutions for the  Healthcare Market. Our engineers have more than 20 years of knowledge in fanless Computerdesigns and they are specialized in developing of safe systems for the Patient Environment.