GCX telineratkaisut

GCX:n tuotteet ovat kestäviä ja monipuolisia telineratkaisuja sairaalan jokaiseen kiinnitysongelmaan.

SKU: 125002 Category:

GCX telineratkaisut

Werth Systems edustaa, maahantuo ja kokoaa GCX:n sairaalakäyttöön tarkoitettuja telineitä. GCX:n tuotteita käyttävät maailman johtavat lääkintälaitevalmistajat mm. GE Healthcare, Philips Healthcare ja Dräger. GCX:n tuotteet ovat kestäviä ja sairaalan jokaiseen kiinnitysongelmaan löytyy ratkaisu.

Tietokoneisiin, näyttöihin ja työpisteisiin tarkoitetut tuotteet

Valikoimasta löytyy lukuisia eri vaihtoehtoja erikokoisten näyttöjen, tietokoneiden ja työpisteiden kiinnitykseen seinäkiinnityksellä, pöydälle, kattoon tai sairaalavaunuja. Tuotteita voidaan räätälöidä painon, ulottuvuuden ja työtasojen koon sekä optimaalisen käytettävyyden mukaan. Erilaisia yhdistelmiä löytyy tuhansia ja parhaan vaihtoehdon löytämiseen saatte apua Werth Systems asiantuntijoilta.

Ohessa esimerkki VHM sarjan vaihtoehdoista. Ulottuvuutta ja monikäyttöisyyttä voidaan vielä parantaa jatkovarsilla.

https://www.gcx.com/products/vhm-series-workstation-with-l-bracket

Lääkintälaitteisiin tulevat laitekiinnitykset

GCX valmistaa suurten lääkintälaiteyritysten varret. Kiinnitykset esimerkiksi anestesialaitteisiin on vakioitu, mutta sairaala voi itse määritellä laitteiden paikat ja valita eri varsivaihtoehdoilla käyttäjiä miellyttävän kiinnitysratkaisun. Lääkintälaitteita voidaan käyttää parikymmentä vuotta, jonka aikana leikkaussalin käyttöolosuhteet muuttuvat. Uudet käyttötarpeet vaativat päivitystä myös laitteiden käytettävyyden ja kiinnityksen osalta.

Lääkintälaitevalmistajille on vakioitu eri osia. Kiinnitysratkaisujen räätälöinnissä Werth Systems asiantuntijat auttavat valitsemaan oikeat ratkaisut.

VISIT OUR YOUTUBE-CHANNEL

    About us
    Werth Systems is a Manufacturer of IT Solutions for the  Healthcare Market. Our engineers have more than 20 years of knowledge in fanless Computerdesigns and they are specialized in developing of safe systems for the Patient Environment.