Esiasennus, paikallinen tuki ja fyysinen asennus hoitoalueelle.
Terveydenhuollon laitteita ja materiaaleja koskeva laki vaatii syvällistä asiantuntemusta. Tavallinen toimisto-PC voidaan asentaa Medical ympäristöön ajattelematta seurauksia tarkemmin. Leikkaussaliin tai tehohoitoyksikköön asennettava tietokone on hyvin erilainen prosessi.
Vedonpoiston puuttuminen, kaapelien irtoaminen ja laitteiden vikaantuminen voi johtaa sähköiskuun potilaalle ja käyttäjälle. Asentajan on tiedettävä, mitä hän tekee. Lain ja säädöksen tehtävänä on estää olosuhteet, joissa sähkömagneettinen säteily häiritsee herkkiä lääketieteellisiä instrumentteja tai potilaan seurantaa.
Olemme sertifioituja lääkinnällisten laitteiden asiantuntijoita ja meillä on vuosien kokemus monista Euroopan maista yhdessä paikallisten kumppaneidemme kanssa. Meillä on vankka ja menestyksekäs kokemuspohja erilaisista asiakkaiden tarpeista ja ratkaisuista. Meidän tunnetaan luotettavia asiantuntijoita ja olemme johtaneet suuria tutkimus- ja kehityshankkeita sekä toimitusprosesseja korkealla laadulla ja vaadituissa aikatauluissa. Olemme auttaneet useita erityyppisiä asiakkaita. Tietopohjamme avulla autamme sinua välttämään samojen virheiden toistamista. Olemme viime vuosina kouluttaneet paljon Medical laitteiden asiantuntijoita ja lääketieteen insinöörejä kaikkialle Eurooppaan, ja tarjoamme edelleen koulutusta ja työpajoja lääkinnällisten laitteiden valmistajille ja sairaaloille.
Luennoitsijamme ovat dipl. Ing. Hartmut Junker ja lääkinnällisten laitteiden konsultti Dirk Werth.
Hartmut Junker oli Euroopan ensimmäisen lääketieteen tekniikan testauskeskuksen perustaja ja ollut vastuuviranomainen kolmen vuosikymmenen ajan. Hänellä on laaja kokemus testauksesta, tarkastuksesta, sertifioinnista ja koulutuksesta, ja hän on työskennellyt monissa kansallisissa ja kansainvälisissä asiantuntija- ja standardikomiteoissa (DIN, VDE, IEC, VDTÜV, VDI, EU: n komissio jne.) “.
Yhdessä Dipl. Ing. Hartmut Junkerilla on valtava kirjo ammatillista tietopohjaa.
Tässä on pieni kokoelma portfoliostamme
- Järjestelmän rakentaminen potilasympäristön sisällä
- IT- ja lääkinnälliset laitteet – mitä tulee ja mitä ei pidä tehdä yhdessä lain ja normien kanssa
- Vuotovirta ja EMC – miten tämä vaikuttaa järjestelmän turvallisuuteen
- Lääketieteellisten IT-järjestelmien riskienhallinta
- Vaatimustenmukaisuuden arviointi – miten tehdä kansainvälisen lupamenettelyn mukaisesti